Καλάθι αγορών
Μαγιά Μπύρας bio 90ταμπλ
Κωδικός: 
903

Ποσότητα : 
  • Οργανική Μαγιά Μπύρας
  • Οργανικό Εκχύλισμα  Καρότο

Η μαγιά της  μπύρας θεωρείται μια πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών, ιδιαίτερα του συμπλέγματος των βιταμινών Β, μετάλλων και ιχνοστοιχείων που βοηθούν στην τόνωση και στην αναζωογόνηση του οργανισμού.

 Eκτιμάται ως μια φυσική πηγή βιταμίνης Β1 και βιταμίνης Β9, που είναι απαραίτητες για τον σχηματισμό των ιστών μέσω της συμμετοχής της στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης.

Παρέχει επίσης βιταμίνες Β2, Β3, Β5, Β6.

Συμβάλλει στην διατήρηση της ομορφιάς της επιδερμίδας, στην αντιμετώπιση των δερματικών προβλημάτων και της ακμής, χαρίζει υγιή μαλλιά και νύχια.

Η ευεργετική δράση της μαγιάς μπύρας στην ομορφιά και στην λάμψη της επιδερμίδας ενισχύεται από τα εκχυλίσματα οργανικού Καρότου , ιδιαίτερα πλούσιο σε καροτινοειδή  - Β-Καροτίνη  - Λουτεϊνη  - Ζεαξανθίνη, συστατικά με ισχυρά αντιοξειδωτική δράση. 

 

Λαμβάνετε 3 ταμπλέτες κάθε πρωί με άδειο στομάχι. 

Συστατικά ανα ταμπλέτα:

Μαγιά μπύρας (350 mg), Sirop de riz déshydraté*, Σκόνη καρότο* (180 mg), Carbonate de Magnésium, Ηλιέλαιο*, Silice. 

*Συστατικά βιολογικής γεωργίας 

 

 Χωρίς συντηρητικά, χρωστικές, συνθετική βιταμίνη C 

Βio Ασφάλεια 

 Η βιολογική καλλιέργεια των φυτών και των βοτάνων που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των διατροφικών σκευασμάτων Institut Phytoceutic,εγγυάται την απόλυτη έλλειψη επιβλαβών ουσιών (χημικών λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων κτλ) εξασφαλίζοντας έτσι ποιότητα, ασφάλεια και απόλυτη αγνότητα των πρώτων υλών.  

Προτάσεις αγοράς