Καλάθι αγορών
SO’BiO etic Skin Recovery Night Κρέμα/Μάσκα με Γάλα Γαϊδούρας 50ml
Κωδικός: 
573

Ποσότητα : 

Skin Recovery Night Κρέμα/Μάσκα με Γάλα Γαϊδούρας

Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.

Ο  ''σωματοφύλακας'' της επιδερμίδας σας.

Αποδυναμωμένο από τις εξωτερικές επιθέσεις το δέρμα χάνει με την πάροδο του χρόνου την αποτελεσματικότητα του φραγμού προστασίας του, γεγονός που προκαλεί δερματολογικές ανισσοροπίες.

Η SO'BiO étic® επέλεξε να εμπλουτίσει τη σύνθεση του γάλακτος γαϊδούρας με  φυσικά προβιοτικά για τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής ασπίδας  φροντίδας που θα βοηθήσει το δέρμα  στο προστατευτικό του ρόλο.

Η κρέμα/ μάσκα επανόρθωσης διεγείρει την παραγωγή της φυσικής άμυνας του δέρματος: η ωφέλιμη χλωρίδα εξισορροπείται και  το φράγμα του δέρματος αποκαθίσταται.

Η πλούσια ,τύπου μάσκας υφή της τυλίγει την επιδερμίδα και επιτρέπει την αποτελεσματική της δράση όλη την νύχτα.Πλήρως ενδυναμωμένη το πρωι είναι έτοιμη να προστατευτεί από τις εξωτερικές επιθέσεις.

Σε συνδυασμό με την κρέμα ημέρας Protective Day Fluid , προσφέρετε διαρκή προστασία στο δέρμα σας.

Περιέχει:

  • Οργανικό Γάλα Γαϊδούρας που  αποτελεί έναν φυσικό παράγοντα  αναγέννησης της επιδερμίδας με καταπραϋντικές ιδιότητες.
  • Φυσικά Προβιοτικά  Lactobacillus pentosus για την προστασία και την αποκατάσταση του φραγμού της επιδερμίδας.

 

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

 

étic +: H σειρά Mon lait d' Anesse περιέχει 100% Γαλλικό οργανικό Γάλα Γαϊδούρας από μια συγκεκριμένη και πιστοποιημένη φάρμα. Επιπλέον η συλλογή του γάλακτος για τα καλλυντικά προϊόντα So Bio γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο με το χέρι ενώ δεν στερεί από τα μικρά γαϊδουράκια το γάλα της μητέρας τους!

 

Οδηγίες χρήσης:

Εφαρμόστε το βράδυ σε ένα λεπτό στρώμα σαν μια παραδοσιακή κρέμα. Κάνετε απαλό μασάζ και αφήνετε την μάσκα για όλη τη νύχτα. Το πρωί πλένετε κανονικά το πρόσωπο σας.


Συστατικά
Δείτε επίσης


Προτάσεις αγοράς