Καλάθι αγορών
Έλαιο Μονόι Ταϊτής® Νaturado trial size 50ml
Κωδικός: 
067

Ποσότητα : 

Το γνήσιο Monoi de Tahiti Naturado®  είναι ένα πολύτιμο αρωματικό έλαιο πιστοποιημένης ονομασίας προέλευσης που παρασκευάζεται αποκλειστικά στην Γαλλική Πολυνησία, με την μέθοδο της διύλισης φρέσκων λουλουδιών Ταϊτινής γαρδένιας (tiare) σε έλαιο καρύδας .

Το έλαιο καρύδας που χρησιμοποιείται για την παρασσκευή του Μονόι είναι ενα εξαιρετικά φίνο και διαυγές έλαιο που εξάγεται απο τον πυρήνα των ώριμων καρπών της καρύδας αποκλειστικά σε κοραλλιογενές έδαφος, γεγονός που του αποδίδει ξεχωριστές και ανώτερες ιδιότητες. Η διύλιση φρέσκων λουλουδιών tiare δεν γίνεται μόνο για λόγους ευχάριστου αρώματος. Μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας το λάδι μονόι αποκτά μοναδικά καταπραϋντικές ιδιότητες.

Αποτέλεσμα: Ενα εξαιρετικά αγνό και αναντικατάστατο έλαιο Ομορφιάς που αναμφίβολα αξίζει την ονομασία ΠΟΠ (πιστοποιημένη ονομασία προέλευσης).

Άλλωστε το Μονόι είναι το πρώτο καλλυντικό προϊόν που του παραχωρήθηκε ο συγκεκριμένος τίτλος!

  • Το Μonoi αποτελεί το ιδανικό αναπλαστικό ελιξίριο για το πρόσωπό διαίτερα μετά από παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Μην ξεχνάτε λοιπόν να προσθέτετε μερικές σταγόνες monoi στην βραδινή κρέμα ή σέρουμ προσώπου ώστε να εμπλουτίστούν με επιπλέον απαραίτητα ενυδατικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά.
  • Το έλαιο monoi είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε λιπαρά οξέα ωμέγα 3-9 και λινολεικό οξύ. Σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Monoi το οποίο έχει ιδρυθεί από τους επίσημους παραγωγούς του ελαίου, το Monoi διασφαλίζει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση. Με μια μόνο εφαρμογή παρατηρείται βελτίωση της ενυδάτωσης στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος που μετά από 15 λεπτά αυξάνεται κατά 15% ενώ 2 ώρες αργότερα παρατηρείται επιπλέον αύξηση 10%. Κατά την διάρκεια τεσσάρων εβδομάδων χρήσης η ενυδατική του ικανότητα αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου.

Ενυδατώνει καλύτερα από κάθε άλλο γνωστό ενυδατικό συστατικό διότι δεν δημιουργεί μεμβράνη επάνω στην επιδερμίδα και δεν εμποδίζει την ανταλλαγή μεταξύ του δέρματος και του περιβάλλοντος. 

  • Οι γυναίκες στην Tahiti χρησιμοποιούσαν ανέκαθεν το λάδι Μονόι για να συντηρούν και να αναζωογονούν τα μακριά στιλπνά μαλλιά τους.Επιπλέον αποτελεί μια μοναδική φροντίδα ενάντια στην ξηρότητα και στην ψαλίδα.
  • To λάδι monoi επιταχύνει την διαδικασία του μαυρίσματος ,ενισχύει την μαυρισμένη όψη της επιδερμίδας και παρατείνει το μαύρισμα βελτιώνοντας την υφή του δέρματος. Προσοχή όμως η αντηλιακή του προστασία είναι ελάχιστη. 
  • Πρόσφατες επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν τις καταπραϋντικές, προστατευτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες του ελαίου monoi.  Χρησιμοποιήστε το λοιπόν πριν απο το μπάνιο στην θάλασσα ή την πισίνα για προστασία απο το αλάτι και το χλώριο και πριν απο το καθημερινό σας ντους για προστασία απο τα άλατα του νερού της βρύσης.

Στο τέλος του καλοκαιριού το λάδι Μonoi θα σας έχει γίνει απαραίτητο και θα ενταχθεί στο νεσεσερ σας,για την φροντίδα του προσώπου, του σώματος , των μαλλιών όλο τον χρόνο!

Δείτε επίσης


Προτάσεις αγοράς



active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης