Καλάθι αγορών
Acorelle TINTED SUNSCREEN Healthy Glow DORE GOLD SPF 30 -50ml
Κωδικός: 
085

Ποσότητα : 

Προστατεύει αποτελεσματικά το πρόσωπο από τις ακτίνες UVA - UVB ενώ φωτίζει και ενοποιεί τον τόνο του δέρματος.

Ανάλαφρη υφή , χαρίζει ομοιόμορφη ματ όψη πούδρας

  • Οργανική σύνθεση εμπλουτισμένη με το αντιοξειδωτικό φυσικό σύμπλεγμα Api Oléo ActifTM (συνεργία πρόπολης με γύρη) που μάχεται ενάντια στις ελεύθερες ρίζες
  • Διασφαλίζει αντιγηραντική προστασία χάρη στο έλαιο Αργκάν που περιέχει. 
  •  100% φυσικό άρωμα χωρίς φωτοευαίσθητα συστατικά
  •  Δεν περιέχει νανοσωματίδια
  •  Δεν περιέχει χημικά φίλτρα
  •  Δεν περιέχει ψευδάργυρο
  •  Βιοδιασπώμενη σύνθεση φιλική προς το θαλάσσιο περιβάλλον

 

Ηθική δέσμευση

Ηθική δέσμευση

Κάθε συστατικό των αντηλιακών Acorelle έχει επιλεγεί βάση της  βιοαποικοδομησιμότητας του και η τελική σύσταση του προϊόντος δεν περιέχει κανένα παράγωγο επιβαρυντικό για το περιβάλλον.

Η υψηλή αντοχή του αντηλιακού στο νερό διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος του προϊόντος στην επιφάνεια του δέρματος  ώστε να διασφαλίζεται η προστασία των ωκεανών και των κοραλλιογενών υφάλων..

Τα φυσικά αντηλιακά φίλτρα ορυκτής προέλευσης σέβονται την θαλάσσια χλωρίδα και την βιοπικοιλότητα της. Το διοξείδιο του τιτανίου που χρησιμοποιείται είναι επικαλυμμένο με ένα αδρανές και υδρόφοβο υλικό που παραμένει στην επιφάνεια του νερού χωρίς να επηρεάζει την υγεία των κοραλλιών.

Η Acorelle αποτελεί ενεργό μέλος της οργάνωσης  1% για τον Πλανήτη , ένα διεθνές δίκτυο όπου εντάσσονται οι επιχειρήσεις, οι οργανισμοί και τα φυσικά πρόσωπα που έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν ετησίως 1% των καθαρών εσόδων τους  σε περιβαλλοντικές οργανώσεις.

Για το 2020 το 1% των εσόδων της εταιρείας θα διατεθεί  στην οργάνωση Surfrider Foundation Europe για την προστασία των ωκεανών και των κοραλλιογενών υφάλων.

Made in France

 Δερματολογικά ελεγμένη, μη φαγεσωρογόνα σύνθεση, κατάλληλη και για τα ευαίσθητα δέρματα. 

 Οργανικό καλλυντικό COSMOS ORGANIC πιστοποιημένο  από τον οργανισμό Ecocert Greenlife σύμφωνα με τα πρότυπα COSMOS, διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://cosmetiques.ecocert.com 

 

 


Συστατικά


Προτάσεις αγοράςactive³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης