search
Element - Home
Cart
Καλάθι αγορών
Αποστολή παραγγελίας
Αποστολή παραγγελίας

Τρόποι Αγοράς των προϊόντων της εταιρείας μας

Τα Γαλλικά βιολογικά  προϊόντα που η elmelia.bio εισάγει κατ' αποκλειστικότητα για την Ελλάδα και την      Κύπρο μπορείτε να τα προμηθευτείτε με τους παρακάτω τρόπους:

1)Μέσω του επίσημου ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας μας www.elmeliabio.gr

2) Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τα σημεία λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Μπορείτε ακόμα να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν:

1)  Με e-mail

Έχετε την δυνατότητα να μας στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο [email protected]

3) Με τηλεφωνική παραγγελία στον αριθμό  2310 219 822

 

Τρόποι πληρωμής:

 1) Αντικαταβολή μόνο για την Ελλάδα

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε άμεσα την παραγγελία σας, πληρώνοντας το αντίστοιχο ποσό στο courier που θα σας την παραδώσει.

Παρέχεται επίσης η δυνατότητα απευθείας πληρωμής του ποσού της αντικαταβολής  στους διανομέις (courier) μέσω χρεωστικών/πιστωτικών καρτών.

ΕΛΛΑΔΑ :Για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ το κόστος της αποστολής ανέρχεται στα 3,5 ευρώ για όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση αντικαταβολής

Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής 

Ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του μόνο οταν η παραγγελία αυτή δεν έχει αποσταλλεί.

 

2) Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Στην περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς όπου γίνεται χρήση του πρωτοκόλλου Secure Sockets Layer (SSL), με κρυπτογράφηση για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές.

Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

 

Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής για Ελλάδα.

Για παραγγελίες άνω των 200 ευρώ δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής για Κύπρο

Για παραγγελίες κάτω των 200 ευρώ το κόστος της αποστολής ανέρχεται στα 15 ευρώ για την Κύπρο.

 

 

 3) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ο τραπεζικός λογαριασμός, στον οποίο θα πρέπει να καταθέσετε το ακριβές τελικό ποσό της παραγγελίας σας, όπως αυτό αναγράφεται στην επιβεβαίωση παραγγελίας που λάβατε με e-mail, ανήκει στην τράπεζα ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και έχει αριθμό :

  • GR86 0172 2330 0052 3305 1554 836 


Εφόσον πραγματοποιηθεί η κατάθεση από λογαριασμό σας στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ δεν επιβαρύνεστε με πρόσθετα έξοδα.

Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνει απο άλλη τράπεζα στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ θα επιβαρυνθείτε τα έξοδα του εμβάσματος που είναι επιπλέον 4,00€

 Οποιαδήποτε τυχόν έξοδα σας χρεώσει διαφορετική τράπεζα, σας επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου.

Το ποσό που θα αποσταλεί προς την δική μας τράπεζα θα πρέπει να είναι το ακριβές τελικό ποσό της παραγγελίας σας χωρίς καμία αφαίρεση εξόδων της τραπέζης σας.

 

 Με την ολοκλήρωση του τραπεζικού εμβάσματος, παρακαλούμε να ενημερώσετε, είτε με e-mail, είτε τηλεφωνικά την ELMELIA.BIO ώστε να προχωρήσει η διαδικασία παραγγελίας και αποστολής των παραγγελθέντων προϊόντων.


Παρακαλούμε σημειώστε, ότι η διαδικασία εξόφλησης μέσω τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών, σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία θα θεωρείται άκυρη.

 Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης είναι 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες για όλη την Ελλάδα.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 3 έως 6 εργάσιμες ημέρες για την Κύπρο.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

 Ακύρωση εντολής πριν την παράδοση του προϊόντος

 Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την εντολή, τη διενεργηθείσα παραγγελία πριν την αποστολή αυτής. Στην περίπτωση αυτή, ο αγοραστής αποστέλλει δήλωση ακύρωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση  [email protected] ή έρχεται σε τηλεφωνική επικοινωνία με την elmeliabio στο τηλέφωνο 2310 219 822

Η Εταιρεία θα αποδεχθεί την ακύρωση και θα επιστρέψει το τίμημα στον αγοραστή - με πίστωση της πιστωτικής του κάρτας, εάν η συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί μέσω αυτής –, εφόσον το αγορασθέν προϊόν δεν έχει δοθεί προς αποστολή.

 

 Υπαναχώρηση από την αγορά – Όροι επιστροφής προϊόντος

Ο Αγοραστής δύναται να υπαναχωρήσει  από τη σύμβαση πώλησης του προϊόντος ή της υπηρεσίας εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10 ) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, με έγγραφη κοινοποίηση του αιτήματός του προς την εταιρεία στο [email protected]

Με την επιφύλαξη των όρων του άρθρου Ν. 2251/1994, όπως αναλυτικότερα παρατίθενται οι σχετικοί όροι και δυνατότητες ως εξής:

 1) Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και του παραδόθηκε εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκυρότητα της υπαναχώρησης είναι να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν τη διενεργηθείσα συναλλαγή.

Το κόστος επιστροφής βαρύνει αποκλειστικά τον αγοραστή, εκτός από την περίπτωση εκείνη, κατά την οποία διαπιστώνονται ελαττώματα στο προϊόν, οπότε και τις δαπάνες φέρει η elmelia.bio

 Ειδικότερα οι όροι που διέπουν την επιστροφή ενός προϊόντος, είναι οι ακόλουθοι:

  • Η συσκευασία των προϊόντων δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί.
  • Το προϊόν δεν είναι λερωμένο ή αλλοιωμένο.
  • Η συσκευασία του προϊόντος πρέπει να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση.
  • Το επιστραφέν προϊόν δεν επιτρέπεται να έχει χρησιμοποιηθεί και να έχει υποστεί υλικές φθορές
  • Στην περίπτωση, κατά την οποία το προς επιστροφή προϊόν παραλαμβάνεται από την Εταιρεία χωρίς προηγούμενη επιβάρυνση των εξόδων αποστολής, τα έξοδα αυτά παρακρατούνται από το προς επιστροφή χρηματικό ποσό.
  • Ο αγοραστής οφείλει να τοποθετεί εντός της συσκευασίας και όλα τα απαραίτητα από το νόμο παραστατικά, προκειμένου να καταστεί δυνατή η ακύρωση της συγκεκριμένης πώλησης.
  • Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές ευαίσθητων προϊόντων (φυτικά έλαια, ανθόνερα κτλ)

 

Στην περίπτωση, κατά την οποία οι ως άνω όροι δεν πληρούνται, το προϊόν δε θα παραλαμβάνεται από την εταιρεία και θα επιστρέφεται στον αποστολέα του, με χρέωση του ιδίου.

 

Επικοινωνήσετε με το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο τηλέφωνο 23 10 21 98 22  εάν το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (απόδειξη, τιμολόγιο...) που αποδεικνύουν την συναλλαγή για να μπορέσετε να το επιστρέψετε εφόσον τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις.

 

Επιστροφή λανθασμένου ή ελαττωματικού  προϊόντος

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο ή ελαττωματικό μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός τριών (3) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στο τηλέφωνο 23 10 21 98 22 ώστε να προγραμματιστεί η παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος.

 WinBank

active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης