Καλάθι αγορών
SO'BiO étic BAMBOO BIPHASE MICELLAR WATER 500ml
Κωδικός: 
440

Ποσότητα : 

Απελευθερώστε άμεσα  το δέρμα σας από όλες τις ακαθαρσίες, τις τοξίνες και τα σωματίδια της ατμοσφαιρικής  ρύπανσης, χάρη στη δύναμη του οργανικού μπαμπού,ένα φυτό με καθαριστικές και εξαγνιστικές ιδιότητες που μέσω των ριζών του είναι  ικανό να φιλτράρει το μολυσμένο νερό.

Το Διφασικό Micellar water εμπλουτισμένο με βιολογικό μπαμπού και Moringa  αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ, ακόμη και το αδιάβροχο απο το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη.

Απομακρύνει όλες τις ακαθαρσίες και καθαρίζει σε βάθος.

Η μη λιπαρή υφή του αφήνει το δέρμα καθαρό, φρέσκο ​​και ενυδατωμένο.

 

  • 99%  Φυσική σύνθεση
  • Bambou bio purifiant + Moringa antioxydant

 

Δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση 

 

 Ιδιότητες της σειράς Pur BAMBOO

Η πρώτη κίνηση της  ομορφιάς του  δέρματος είναι ο καθαρισμός!

Ο απαλός και ταυτόχρονα αποτελεσματικός καθαρισμός  απαλλάσσει το δέρμα από τις ουσίες που εμποδίζουν την αναπνοή της επιδερμίδας  , διατηρώντας έτσι την υγεία του και καταπολεμώντας τις επιπτώσεις της γήρανσης.

Η SO'BiO étic® δημιούργησε τη σειρά Pur Bamboo για να αποκαλύψει τη φυσική λάμψη του δέρματος  και να  επιτρέψει την σωστή αναπνοή της επιδερμίδας αποτρέποντας την αφυδάτωση.

Η σειρά Pur Bamboo είναι κατάλληλη για  όλους τους τύπους δέρματος ενω  συνδυάζει τις καθαριστικές ιδιότητες  του μπαμπού με άλλα φυσικά δραστικά συστατικά όπως τη  Λευκή Αργιλο, τη Moringa ,  το Konjac, για στοχευμένη αποτελεσματικότητα και ευχάριστες υφές.

 

Le + étic Pur Bamboo

Η SO'BiO étic® επέλεξε ένα οργανικό μπαμπού που μεγαλώνει στην περιοχή Drôme, στη Γαλλία και όχι στην Ασία, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον τόπο  συλλογής.

Συλλέγεται με το χέρι στο φυσικό του περιβάλλον και δεν απαιτεί τεχνητό πότισμα: το νερό της βροχής είναι αρκετό για την ανάπτυξή του.


Συστατικά


Προτάσεις αγοράςactive³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης