Καλάθι αγορών
Όροι χρήσης
Όροι χρήσης

Καλώς ήρθατε στον επίσημο δικτυακό τόπο της elmelia.bio

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στον ιστοσελίδα της www.elmeliabio.gr και κατά την εγγραφή σας στιςon-line υπηρεσίες της, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε ορισμένα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.), προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι αντίστοιχες υπηρεσίες για λογαριασμό σας αλλά και για να διασφαλισθεί η καλύτερη δυνατή επικοινωνίας μαζί σας.

Σκοπός της δήλωσης προσωπικών δεδομένων είναι η δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω στης ιστοσελίδας www.elmeliabio.gr
Τα προσωπικά στοιχεία θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό της καταχώρησης, επεξεργασίας και ολοκλήρωσης συναλλαγών ηλεκτρονικού εμπορίουμέσω στης ιστοσελίδας www.elmeliabio.gr.

 Τα προσωπικά στοιχεία δεν διακινούνται, δημοσιεύονται ή παραχωρούνται σε άλλες εταιρείες.

Διευκρινίζεται ότι η Εταιρία δεν διαθέτει αρχείο προσωπικών δεδομένων των εγγεγραμμένων πελατών της και κατα συνέπεια δεν μεταβιβάζει το εν λόγω αρχείο σε τρίτους.

Διατηρεί , όμως, το δικαίωμα κοινοποίησης, διαβίβασης προσωπικών δεδομένων σε δικαστικές ή άλλες δημόσιες αρχές, σύμφωνα πάντα με τις διατάξεις του νόμου 2472/1997.

Ο εγγεγραμμένος πελάτης έχει δικαίωμα πρόσβασης, αντίρρησης, ενημέρωσης, δέσμευσης, μη διαβίβασης ή διαγραφής των προσωπικών δεδομένων που αφορούν τον ίδιο με βάση το νόμο. 
 

H επιχείρηση  elmeliabio τηρεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2472/1997 περί της ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Δεν χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας για αποστολή διαφημιστικού υλικού χωρίς την έγκρισή σας. 


Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας elmelia.bio και απαγορεύεται η οποιουδήποτε είδους εμπορική εκμετάλλευση από τρίτους.

Πιο συγκεκριμένα, απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αντιγραφή, έκδοση, αναδημοσίευση, διανομή, πώληση, κειμένων, φωτογραφιών ή ολόκληρου του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα www.elmeliabio.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της επιχείρησης elmelia.bio

 Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την elmelia.bio συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της elmelia.bio και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την elmelia.bio και το ηλεκτρονικό της κατάστημα προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων πνευματικής ιδιοκτησίας
Η εταιρεία elmelia.bio διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει, όποτε αυτή κρίνει απαραίτητο, το περιεχόμενο της επίσημης ηλεκτρονικής της σελίδας,τις τιμές χρέωσης των προιόντων καθώς και τους όρους χρήσεως αυτής.

Οι δε επισκέπτες είναι υποχρεωμένοι να παρατηρούν τις όποιες αλλαγές γίνονται στο περιεχόμενο και στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας και εφόσον συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τον δικτυακό τόπο της www.elmeliabio.gr θεωρείται ότι αποδέχονται τις όποιες τροποποιήσεις έχουν γίνει από την εταιρία.

Επίσης, οι πληροφορίες που περιέχονται στο δικτυακό τόπο της www.elmeliabio.gr αποσκοπούν στην γενική ενημέρωση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την γνώμη του θεράποντος ιατρού, φαρμακοποιού ή κάθε άλλου αρμόδιου επαγγελματία υγείας.

Οι επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας οφείλουν να τηρούν τις διατάξεις τηλεπικοινωνίας του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνές Δικαίου καθώς και να απέχουν από οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα που εμπλέκει άμεσα η έμμεσα τον δικτυακό τόπο της www.elmeliabio.gr

Επίσης, η Εταιρία μας καταδικάζει και αποδοκιμάζει συμπεριφορές που δεν εναρμονίζονται με τον Κώδικα Συμπεριφοράς Χρηστών Ίντερνετ

Τέλος, συμφωνείται ότι σε πιθανή περίπτωση αντιδικίας που θα προκύψει από την ηλεκτρονική σελίδα της www.elmeliabio.gr, η αρμόδια δικαστική αρχή για τη διευθέτησή της είναι αποκλειστικά τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

 

Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσιεύση/αντιγραφή ύλης, κειμένων ή φωτογραφικού υλικού του παρόντος δικτυακού τόπου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της επιχείρησης elmelia.bio.

Copyright © elmelia.bio All rights reserved

Όλα τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της Εlmelia.bio.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή/και η αντιγραφή χωρις την έγγραφη άδεια της  Εlmelia.bio

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή μόνο σε περίπτωση που:

  • Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
  • Η συσκευασία των προϊόντων δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί.
  • Το προιόν δεν είναι λερωμένο ή αλλοιωμένο.
  • Ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση.

Επικοινωνήσετε με το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα στο τηλέφωνο 2310219822  εαν το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (απόδειξη, τιμολόγιο...) που αποδεικνύουν την συναλλαγή για να μπορέσετε να το επιστρέψετε εφόσον τηρούνται οι παραπάνω προυποθέσεις.

Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο ή ελλατωματικό μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός τριών (3) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στο τηλέφωνο 2310219822 ώστε να προγραμματιστεί η παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος με έξοδα που θα επιβαρύνουν την εταιρεία μας.






active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης