Καλάθι αγορών
Σχετικά με την εταιρεία
Σχετικά με την εταιρεία

Η Εlmelia.bio ιδρύθηκε το 2007 από ανθρώπους με ιδιαίτερη γνώση και πείρα στον τομέα των βιολογικών προϊόντων  και δραστηριοποιείται στον χώρο των Οργανικών καλλυντικών .

Εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Αποστόλου Παύλου 11 και

εισάγει κατ’ αποκλειστικότητα για το σύνολο της Ελλάδας, τη Κύπρο και την Αλβανία 

Γαλλικές  εταιρείες εταιρείες πιστοποιημένων οργανικών καλλυντικών.

H Γαλλία είναι γνωστή ως πρωτεύουσα της ομορφιάς και της γοητείας.

Στην Elmelia.bio επιλέγουμε  Made in France οργανικά καλλυντικά, προϊόντα φροντίδας και προσωπικής υγιεινής που ικανοποιούν απόλυτα την ανάγκη της σύγχρονης οικογένειας για ασφαλή και αποτελεσματική περιποίηση ενώ ταυτόχρονα αποτελούν μια προσιτή λύση για έναν πιο όμορφο και ποιοτικό τρόπο ζωής.

Προτείνουμε ένα ευρύ φάσμα bio επιλογών, που αποτελούνται από 100% φυσικά συστατικά, χωρίς χρήση parabens ή άλλων επιβλαβών ουσιών (peg, edta, propylene glycol, sodium lauryl sulfate…), χωρίς πρώτες ύλες προερχόμενες από ορυκτέλαια ή γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, χωρίς συνθετικές χρωστικές και συνθετικά αρώματα.

Δεν δοκιμάζονται πάνω σε ζώα, δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης  ενώ οι συνεργαζόμενες εταιρείες συνυπογράφουν και στηρίζουν την οργάνωση  one-voice (www.one-voice.fr) η οποία μάχεται ενάντια στην κακομεταχείριση των ζώων.

Όλα τα προϊόντα έχουν παραχθεί με διαδικασίες και μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον, είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιούνται από τους πιο εγκύρους και αναγνωρισμένους παγκόσμιους οργανισμούς όπως  ECOCERT ΓΑΛΛΙΑΣ, COSMOS, COSMEBIO, ΑΒ…τους οργανισμούς με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και απαιτήσεις σε όλη την Ευρώπη.

Ιδιαίτερα στον τομέα της Κοσμετολογίας  η οργανική πιστοποίηση Ecocert εγγυάται ότι τα προϊόντα που ελέγχτηκαν πληρούν τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές για την διαδικασία και τις μεθόδους παραγωγής και σέβονται τις δεσμεύσεις που διέπουν τα οργανικά καλλυντικά.

Συστατικά που έχουν ληφθεί μέσω χημικών διαδικασιών δεν επιτρέπεται να εμπεριέχονται στην σύνθεση των προϊόντων που πιστοποιούνται από τον οργανισμό Ecocert.

Συγκεκριμένα ο πιστοποιητικός οργανισμός Ecocert απαγορεύει:

-Συνθετικές χρωστικές ουσίες

-Συνθετικά αρώματα

-Συνθετικά αντιοξειδωτικά

-Συνθετικά έλαια

-Πρώτες ύλες προερχόμενες από ζώα και φυσικά δεν επιτρέπονται τα πειράματα σε ζώα

-Συνθετικά συντηρητικά τύπου parabens κτλ

-Σιλικόνες

-Συστατικά προερχόμενα από την πετροχημική βιομηχανία (ορυκτέλαια, παραφίνη….)

 -Propylene glycol, peg, edta κτλ

Οι εταιρείες  που η elmelia.bio επιλέγει να εισάγει ξεπερνούν τις απαιτήσεις που θεσπίζει ο οργανισμός Ecocert : Όλα τα προϊόντα περιέχουν πολύ περισσότερο απο 10% οργανικά συστατικά, ενώ τα συστατικά φυσικής προέλευσης αποτελούν ή αγγίζουν το 100% των συνθέσεων.

Επιπλέον ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε συστατικά προερχόμενα μέσω της διαδικασίας του Δίκαιου Εμπορίου.

Οι σειρές των προϊόντων εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του καταναλωτή και ιδιαίτερα της σύγχρονης ‘’ψαγμένης’’ γυναίκας  η οποία αναζητά πάντοτε κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό  για την περιποίηση του εαυτού της και της οικογενείας της.

Στην Εlmelia.bio προσπαθούμε συνεχώς  ώστε να εξασφαλίσουμε στην σύγχρονη οικογένεια  προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και ανώτερης ποιότητας  ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη των απαιτήσεων αλλά πάντοτε με απόλυτο κριτήριο την αγνότητα και την φυσική ομορφιά γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι  … η Φύση είναι Όμορφη!

 
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης